Project Stoffering

Ook voor grotere projecten kunt u QTP Vloeren Twello benaderen. Wilt u graag  echte vakmannen voor uw project, dan belt u QTP Vloeren Twello. Wij bieden u een breed scala aan diensten, en kunnen grotere klussen aan tot meerdere duizenden vierkante meters. 

 

Al jaren bieden onze vakmannen hun diensten aan voor het realiseren van mooie projectvloeren. Zo kunnen wij de complete vloer stofferen van A t/m Z voor bijvoorbeeld kantoren, zorginstellingen, scholen, horeca etc. . 

 

projectvloeren op maat

 

Bij ons kunt u een beroep doen op expertise en ervaring. Want wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om een goede vloer met de juiste basis te monteren. QTP Vloeren biedt u een passende oplossing voor elk budget, met de uitgangsbasis date vloer correct en duurzaam gemonteerd wordt.

 

Het uiterlijk van uw vloer is belangrijk

 

Wij geven, behalve om de kwaliteit, ook om het uiterlijk van uw vloer. De vloer laat immers uw ruimte spreken. Daarom geven wij een sterk advies in de kleurstelling, de materiaalkeuzes en de daarbijbehorende kwaliteit. Ook bieden wij meer dan 500 verschillende vloeren aan. Denkt u aan pvc vloeren, linoleum vloeren, tapijt, tapijt tegels, etc. Wij helpen u graag in uw keuze en in de arbeid die verricht moet worden!