egaliseren en monteren

Bij elke vloer die wij leveren bieden wij de complete montage aan. In de meeste gevallen wordt er door QTP Vloeren eerst een egalisatielaag aangebracht op de vloer. Het is belangrijke om de juiste egaline soorten te bepalen welke geschikt zijn voor uw vloer. Daarom komen wij graag even langs om uw vloer in te meten, en om de juiste materiaalkeuzes te maken bij het plaatsen van uw vloer. U wilt namelijk wel kunnen genieten van uw vloer, zo'n 30 jaar of langer!

 

Bij het egaliseren van een vloer gaan we normaal gesproken uit van een dikte tot 3mm. Uw vloer wordt eerst goed voorgestreken met de juiste voorstrijk. Hierna wordt de egaline door de vakman aangebracht middels een rakel. Na het aanbrengen van de egalisatielaag kunt u 4 uurtjes niet lopen op de vloer. Mocht het zijn dat uw vloer meer egalisatie behoeft, dan wordt er overleg gepleegd met u omtrent kostprijs en tijd dat u hier niet overheen mag lopen.

 

Ook voor het leggen/monteren/verlijmen van uw vloer kunt u heel goed terecht bij QTP Vloeren. Met onze jarenlange ervaring, opleidingen en cursussen weten wij als geen ander hoe wij uw vloer moeten behandelen. Als het nou gaat om Pvc vloeren, laminaat vloeren, gietvloeren, tapijt vloeren of andere vloeren... wij zijn DE VLOEREN MONTEURS VOOR U