Advies en service

Elke klant is een goede klant. Zo staan wij erin bij QTP Vloeren. Als het nou gaat om een kleine vloer of een hele grote vloer.... Wij helpen u graag!

 

Vele van onze klanten weten nog niet precies wat voor een vloer ze willen in huis of kantoor. Uiteraard is dit een lastige keuze aangezien zo'n vloer er voor minimaal 25 jaar in moet liggen. Onze adviseurs helpen u hier graag mee.

 

Onze adviseurs zijn getraind in het geven van een passend interieur advies. Door een korte inventarisatie gaan we over op een advies. Bij de een kan het zijn dat er een mooie visgraatvloer gelegd moet worden, terwijl er bij de ander een mooie rechte vloer gelegd gaat worden. Ook kan het zijn dat er bij de ene een echte houten vloer in gelegd moet worden, terwijl het advies bij de ander juist een mooie pvc vloer ingelegd moet worden.

 

Om goed uit te zoeken wat het beste bij u past, vragen wij u om in onze showroom te komen. De koffie staat voor u klaar, en ons advies is geheel vrijblijvend en kosteloos. Dit noemen wij service.